Taxa de poluare pune Fiscul la treaba in week-end

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 16:22
1421 citiri
Taxa de poluare pune Fiscul la treaba in week-end

Oficiile Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor fi deschise inclusiv sambata si duminica pentru a face fata solicitarilor de calculare a taxei de poluare auto conform prevederilor ordonantei din iulie 2008.

Pentru a beneficia de nivelul taxei pe poluare, contribuabilii trebuie sa prezinte autoritatilor fiscale, in termen de 20 de zile calendaristice de la intrarea in vigoare a noii Ordonante a guvernului - pana pe 11 martie 2009 - o cerere insotita de documentatia din care sa reiasa ca autovehiculul a fost achizitionat, in vederea inmatricularii in Romania, inainte de 15 decembrie 2008.

Programul de lucru al Fiscului va fi intre orele 8:00 si 18:00, de luni pana vineri, de la 9:00 la 14:00, sambata, si de la 9:00 la 12:00 in zilele de duminica, in functie de volumul solicitarilor din ziua anterioara.

Daca nu vor fi rezolvate toate solicitarile contribuabililor, programul va fi prelungit in functie de necesitati, iar directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti pot lua masuri de suplimentare a numarului de ghisee care vor primi solicitari pentru calculul taxei pe poluare daca va fi nevoie, se mai arata in comunicatul ANAF.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#autovehicul, #bucuresti, #poluare, #taxa , #Stiri Auto