Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Taxele la podurile de la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadu Oii se reduc

Taxele la podurile de la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadu Oii se reduc

CNADNR a anuntat vineri ca, incepand cu 1 octombrie, tarifele pentru motociclete, inclusiv cele cu atas, autoturisme si vehicule cu masa totala mai mica sau egala cu 3,5 tone, la podurile Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadu Oii, vor reveni la valorile din iulie, cand tarifele au fost reduse, precizeaza NewsIn.

Compania a decis la mijlocul lunii iulie reducerea tarifelor pentru vehiculele amintite, la podurile peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadul Oii, la cinci lei.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca incepand cu 1 octombrie, tarifele de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare la Fetesti - Cernavoda si Giurgeni - Vadu Oii pentru motociclete, inclusiv cele cu atas, autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone, vor fi cele stabilite prin Ordinul MTI nr. 568/2010", se arata intr-un comunicat transmis de CNADNR.


Astfel, la podul de la Giurgeni-Vadu Oii pentru autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone taxa va fi de noua lei.


La podul de la Fetesti-Cernavoda, taxa pentru motociclete, inclusiv cele cu atas, tariful va reveni la valoarea de opt lei, iar pentru autoturisme si vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone la 11 lei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1433 ori
Citeste mai multe despretaxe taxa cernavoda