Vrei sa eviti aglomeratia din trafic? BMW prezinta scuterul viitorului

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 14:32
1513 citiri
Vrei sa eviti aglomeratia din trafic? BMW prezinta scuterul viitorului
Foto: BMW

Aglomeratia este o problema cu care se confrunta fiecare mare oras din intreaga lume, iar BMW vine cu o posibila rezolvare.

Nemtii nu incearca numai sa dezvolte piata masinilor, ci isi indreapta atentia si catre scutere, conform Gazzetta dello Sport. O alternativa pe care o considera tot mai buna pentru a evita orele petrecute in sir in trafic.

Astfel, cei de la BMW au prezentat conceptul unui scuter electric, pe care l-au descris ca fiind "mijlocul de transport al viitorului".

"Acest scuter este un simbol, ne arata ca intram intr-o noua era", a spus seful designerilor de la BMW, Edgar Heinrich.

Concret, scuterul electric prezentat de BMW impresioneaza prin designul spectaculos pe care il are, fiind foarte aerodinamic.

De asemenea, el are un motor electric, iar bateriile se afla sub scaunul pasagerului.

Cei de la BMW spun ca acest scuter va oferi cel mai mare confort posibil pentru ambii calatori si ca niciun alt model nu poate rivaliza la acest capitol.

Gasim o serie de inovatii si cand vine vorba despre ceasul de bord. Nu vom avea un model clasic, ci un ecran inteligent, ce va oferi toate informatiile necesare, inclusiv o navigatie si indicatii de trafic.

De asemenea, cei de la BMW au gasit o solutie prin care scuterul poate oferi si recomandari muzicale, in functie de trafic si de starea vremii.

Nu se stie insa cand va fi lansat publicului larg acest model si nici pretul de pornire.

C.S. ...citeste mai departe despre "Vrei sa eviti aglomeratia din trafic? BMW prezinta scuterul viitorului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#scuter electric BMW, #lansare scuter electric BMW , #Stiri Auto