Salonul Auto Bucuresti incepe vineri: Care sunt noutatile

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 11:53
3759 citiri
Salonul Auto Bucuresti incepe vineri: Care sunt noutatile

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii (SAB A 2012), care se va desfasura in perioada 19-28 octombrie la Romaero Baneasa, aduce in prim plan producatori de renume mondial, precum Mercedes-Benz, Jaguar, Volvo sau Opel si Chevrolet.

Vineri, ora 12.00, are loc deschiderea oficiala a SAB A 2012, care are parte si de prezenta lui Masahiro Matsushita, presedinte Honda Romania.

In cadrul targului, vizitatorii vor putea vedea cele mai noi autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto si sisteme audio si de navigatie.

Vizitatorii vor descoperi peste 100 de modele auto si peste 19 premiere nationale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului.

Printre premierele nationale sunt Honda Noul C-RV, Hyundai noul model Santa Fe, noul model Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, noul model Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, noul model Volvo V40, Citröen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, noul model Seat Ibiza, Skoda City Go si Kia Mohave.

In cadrul spatiului expozitional vor avea loc drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamentele auto, dar si workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Marcile auto care vor fi prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citröen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.

Invata sa conduci cu Titi Aur

Cunoscutul pilot roman de raliuri Titi Aur vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare, care are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.

Program vizitare:

- Vineri, 19 Octombrie - Sambata, 27 Octombrie intre orele 10.00 - 20.00;

- Duminica, 28 Octombrie intre orele 10.00 - 18.00.

Pret bilet: 15 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#Salonul Auto Bucuresti 2012, #Salonul Auto Bucuresti foto, #Salonul Auto Bucuresti masini, #Salonul Auto Bucuresti lansari , #Targuri auto