Fisker Aston Martin Thunderbolt: Admira coupe-ul cu dotari de limuzina

Sambata, 21 Martie 2015, ora 00:00
2569 citiri
Fisker Aston Martin Thunderbolt: Admira coupe-ul cu dotari de limuzina
Foto: Worless Tech

Modelul Thunderbolt prezentat recent de Aston Martin promite sa te surprinda intr-un mod extrem de placut.

Designerul auto Henrik Fisker a facut senzatie cu modelul Thunderbolt, bazat pe seria Aston Martin V12 Vanquish, in cadrul show-ului auto Amelia Island Concours d'Elegance, potrivit Bloomberg.

Thunderbolt, o bestie imblanzita

La exterior masina modelata de Fisker pastreaza aceeasi agresivitate a stilului GT, accentuate si de propulsorul V12 de 568 CP de sub capota.

Este o masina menita sa dea frau liber entuziasmului iubitorilor de viteza, promitand senzatii unice la volan.

Caroseria din fibra de carbon, luneta invelita in folie fumurie si luminile din spate difuzate prin fante la fel de subtiri ca lama unui pumnal fac din aceasta creatie auto o bijuterie in ochii colectionarilor.

Aerul furibund al exteriorului bolidului se risipeste din momentul in care te-ai asezat la volan.

Fisker a introdus pe Thunderbolt dotari care i-ar putea face sa paleasca de rusine pe designerii de la Rolls Royce sau Bentley.

Consola de bord este decorata cu un ceas cronograf skeleton de la Maurice Lacroix, iar in deplin contrast cu acest element de galanterie clasica ai un display Panasonic de 11,6 inchi, ajustabil dupa inaltimea soferului, care asigura controlul unor functii digitale integrate autoturismului.

Nota de lux este completata de un elegant suport pentru sampanie amplasat intre scaunul soferului si cel al pasagerului, iar acest element este instalat in premiera pe un model coupe.

Excentricitatea costa, asa ca pregateste-ti peste 400.000 de dolari daca vrei sa ajungi in posesia unui Fisker Aston Martin Thunderbolt. Desigur, atat costa doar liftingul dat Aston Martin-ului pe care trebuie sa-l cumperi in prealabil.

Dar, cum toate pe lumea aceasta au un cost, probabil ca acesta este pretul execentricitatii care te poate propulsa in randul posesorilor de masini unicat.

Producatorul a dat asigurari ca nu are de gand sa produca mai mult de 24 de modele Thunderbolt, asa ca poti sa gandesti transformarea radicala a lui Aston Martin Vanquish si ca o buna investitie intr-o piesa auto de colectie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#bolid modificat Fisker, #Fisker Aston Martin Thunderbolt, #masina excentrica, #dotari lux Thunderbolt , #Tuning auto