Vrei o masina noua? 2012 incepe cu oferte speciale

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 12:30
6262 citiri
Vrei o masina noua? 2012 incepe cu oferte speciale
Oferte speciale la masini in 2012

In cazul in care vrei sa cumperi o masina, trebuie sa stii ca 2012 incepe cu oferte speciale, la mai multe branduri prezente pe piata locala. Skoda are discounturi de peste 3.000 de euro, in timp ce Seat le ofera clientilor care cumpara online o reducere semnificativa.

Skoda incepe 2012 aplicand reduceri de pret la anumite modele. Superb Sedan are o reducere de pana la 3.404 de euro, in timp ce Skoda Octavia are un discount de pana la 3.212 de euro.

Skoda Octavia Combi are o reducere de pana la 3.290 de euro, in timp ce Skoda Fabia Combi are un discount de pana la 1.460 de euro. Oferta este supusa unor termeni si conditii, iar pentru mai multe detalii trebuie consultati dealerii autorizati Skoda.

Renault are o oferta speciala, valabila numai in luna ianuarie 2012. Modelul Renault Symbol poate fi cumparat cu un discount de 1.400 de euro, inclusiv TVA. Modele Laguna si Koleos au un discount de 2.000 de euro, in timp ce vehiculele din gama Kangoo, Trafic si Noul Master beneficiaza de de intretinere gratuita in limita a 90.000 de kilometri parcursi.

Seat are o oferta speciala, pentru clientii care aleg sa isi cumpere masina pe seatwebshop.ro. Daca in showroomuri Seat Ibiza costa 9.183 de euro (fara TVA), pe site acesta poate fi cumparat cu 8.622 de euro.

Printre dotari se numara jantele de aliaj, oglinzi exterioare actionate electric si incalzite, cruise control, proiectoare de ceata cu functie Cornering, airbag-uri frontale, pentru sofer si pasager, frante fata pe disc, geamuri fata actionate electric, iluminare compartiment portbagaj, precum si inchidere centralizata cu telecomanda.

De asemenea, modelul are instalatie de aer conditionat cu reglaj manual.

Fiat continua aniversarea celor 18 ani pe care importatorul AutoItalia Group i-a petrecut in Romania, cu preturi speciale. De exemplu, poti cumpara un Fiat Bravo, versiunea 1.490 My Life, de culoare rosie, cu 12.797 de euro.

Daca preferi versiunea 1.4 M-Air 140, va trebui sa platesti 15.872 de euro. Aceasta versiune este disponibila in doua culori: argintiu si rosu. Versiunea 1.6 Mjet 120 este disponibila, in oferta, doar pe alb, si costa 16.120 de euro.

Fiat Doblo Panorama incepe de la 15.215 de euro si ajunge la 17.608 de euro, in functie de versiunea preferata. Fiat Linea costa minim 9.263 de euro, pentru versiunea 1.477 Active si poate ajunge pana la 13.000 de euro. In acest caz, vorbim despre Linea 1.6 Mjet 105 Active, de culoare alba.

Toate preturile exprimate au TVA inclus. Trebuie mentionat ca Fiat anunta, pe site-ul sau oficial, ca isi rezerva dreptul de a aduce modificari asupra tarifelor anuntate mai sus, din ratiuni tehnice sau comerciale.

Dealerul Honda in Romania are o oferta speciala pentru modelul Honda Civic 5D Comfort, pentru companii. Modelul poate fi cumparat pentru 11.950 euro + TVA si dispune de un nivel de echipare atragator. Printre dotari se numara: climatizare automata, patru geamuri cu actionare electrica, inchidere centralizata, torpedou climatizat, buton Start Engine, grila radiator TypeS.

In plus, oglinzile sunt cu actionare si incalzire electrica, exista aribag-uri frontale, laterale si cortina. De asemenea, modelul vine cu un sistem de control al stabilitatii VSA si tractiunii, ABS+EBD+EBA.

Mai mult, fiecare autoturism va beneficia de numere provizorii, covorase cauciuc, Pachet legislativ (triunghi reflectorizant, trusa prim ajutor, extinctor) si Asistenta rutiera - Honda Road Assistance valabila atat in Romania cat si in Europa, mentioneaza site-ul oficial Honda.

Un alt dealer care vine cu o oferta speciala de leasing, la inceput de 2012 este BMW. Poti achizitiona modelul BMW X6 xDrive 30d cu un pachet de beneficii complet. Pretul este de 8.100 de euro, fara TVA, iar rata lunara pe care va trebui sa o platesti, timp de 36 de luni, se ridica la 619 euro.

In plus, va trebui sa achiti un avans de 20%. La finalul contractului de leasing vei putea alege varianta optima pentru tine. Poti refinanta pe 24 de luni valorea reziduala, poti achita integral automobilul sau poti achizitiona un nou model BMW, potrivit datelor publicate pe site-ul oficial al dealerului BMW din Romania.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte speciala masina, #oferta auto 2012, #oferta cumparare masina, #oferta renault, #oferta skoda, #oferta seat, #oferta fiat, #oferta honda , #Vanzari autoturisme