Parlamentul a validat conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara

Marti, 18 Iunie 2013, ora 14:43
1817 citiri
Parlamentul a validat conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a validat marti componenta conducerii Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (ASF), in ciuda faptului ca reprezentantii grupurilor parlamentare ale PDL si PP-DD au parasit sala de sedinta.

Validarea conducerii ASF s-a realizat prin exprimarea de catre parlamentari a unui vot cu buletine, parlamentarii aproband toate propunerile de candidati avizate in comisiile sesizate pe fond.

Astfel, pentru functia de presedinte al ASF, Comisiile pentru buget-finante si cele economice ale Parlamentului l-au avizat favorabil luni, pe Dan Radu Rusanu. Acesta a fost validat de plenul reunit al Parlamentului cu 364 voturi pentru si sase voturi impotriva. Pentru functia de prim-vicepresedinte a fost validat, cu 365 voturi pentru si cinci voturi impotriva, Daniel Daianu.

De asemenea, pentru functiile de vicepresedinti au fost avizati favorabil Mircea Ursache (363 voturi pentru si sapte voturi impotriva), Tudor Daniel George (365 de voturi pentru si cinci impotriva) si Ion Giurescu (365 de voturi pentru si cinci impotriva).

Ca membri ai conducerii ASF au fost validati, in plenul reunit, Marian Sarbu (365 de voturi pentru si cinci impotriva), Biro Albin (347 de voturi pentru si 23 de voturi impotriva), Marian Marzac si Corneliu Moldoveanu, ambii validati in functie cu 365 de voturi pentru si cinci voturi impotriva. Tot ca membri au fost validati Gheorghe Marcu (365 voturi pentru si cinci impotriva) si Dorina Teodora Mihailescu (364 voturi pentru si sase voturi impotriva).

Mandatul acestora va avea o durata de cinci ani, incepand cu data de 18 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vot Parlament conducere ASF, #management Autoritatea Supraveghere Financiara, #Dan Radu Rusanu ASF , #Dan Radu Rusanu