Banca Carpatica scade dobanzile

Marti, 02 Iunie 2009, ora 09:30
1853 citiri
Banca Carpatica scade dobanzile

Banca Comerciala Carpatica (BCC) scade, incepand de marti, 2 iunie, dobanzile la depozitele in lei, cu pana la un punct procentual, si la dolari, atat pentru populatie, cat si pentru firme, a anuntat luni banca, potrivit Newsin.

Astfel, cea mai ampla reducere este in cazul depozitului Pensia Plus in lei cu maturitate de 12 luni, de la 15% pe an la 14%.

Carpatica a redus dobanzile si in cazul altor tipuri de depozite, platind, de marti, dobanda de 14% pe an pentru depozitul Vivat la 6 luni.

Pentru Pensia Plus, banca plateste 11% pe an la o luna, dobanda putand sa ajunga pana la 14,25% pentru scadente de 6 sau 9 luni.

In cazul depozitelor clasice cu plata dobanzii la scadenta, Carpatica plateste pana la 4% pe an in cazul maturitatilor de 6, 9 sau 12 luni. Dobanda maxima este aceeasi si in cazul depozitelor clasice cu plata lunara a dobanzii.

Cele mai ridicate dobanzi pentru depozitele in moneda americana raman, astfel, Prezident (6 luni) si Valuta Forte (360 zile), ambele cu 4,25% pe an, respectiv Pensia Plus in dolari, pentru care dobanda ajunge la 4,50% pe an pentru scadente de 6, 9 si 12 luni.

Cu doua saptamani in urma, banca a mai anuntat o modificare a dobanzilor.

#carpatica, #depozite, #dobanzi, #reduceri , #stiri Banca Carpatica