Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ilie Carabulea a demisionat din functia de presedinte al Bancii Carpatica

Ilie Carabulea a demisionat din functia de presedinte al Bancii Carpatica
Ilie Carabulea si-a dat demisia din functia de presedinte si membru al Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica, iar membrii Consiliului l-au ales in functia de presedinte pe Nicolae Petria.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis condamnarea lui Ilie Carabulea la un an si sase luni de inchisoare cu executare pentru dare de mita si cumparare de influenta.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a raportat un profit net la 31 martie 2012 de 8,54 milioane lei, in conditiile aplicarii Standardelor Internationale de Raportare Financiara care au dus la o reducere semnificativa a cheltuielilor cu provizioanele.

"In 2011 am redus pierderile cu 80%, pana la un nivel de 31,99 milioane lei, iar activele totale au urcat cu 29%, la 3,78 miliarde lei. In 2012 banca isi concentreaza toate resursele pentru a asigura revenirea cu caracter de permanenta in zona de profitabilitate", a declarat Nicolae Surdu, director general al Bancii Comerciale Carpatica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1262 ori