Afacerile Romsym Data au crescut anul trecut cu circa 7%

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 14:39
1721 citiri
Afacerile Romsym Data au crescut anul trecut cu circa 7%

Grupul Romsym Data, cel mai important distribuitor independent de software din Romania, a inregistrat anul trecut o cre?tere de aproximativ 7% a cifrei de afaceri, de la 5,5 milioane euro in 2009, la 5,9 milioane euro in 2010, a anun?at compania, potrivit NewsIn.

"Profitul companiei s-a mentinut in limita de 10% din cifra de afaceri. In ceea ce priveste anul 2010, legat de zona de servicii si consultanta a companiei, aceasta zona a inregistrat o crestere de aproximativ 12%. La cresterea inregistrata in domeniul serviciilor, centrul ITtraining a avut o crestere semnificativa, ca o consecinta a mutatiilor produse pe piata muncii existand o cerere tot mai mare pentru astfel de servicii", a declarat directorul general Romsym Data, Razvan Balint.

De asemenea, printre obiectivele companiei pentru 2011 se numara dezvoltarea zonei de securitate IT. Tot pentru anul 2011, compania isi propune sa se extinda in zona de distributie a aplicatiilor in modelul SaaS (Software as a Service).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie produsa de lideri mondiali in solutii de securitate (Symantec, GFI, Watch Guard, Zoho, IronPort), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Xara, Strata), managementul afacerilor (SAP-Business Objects, IBM-SPSS, Minitab, SumTotal), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul centrului Ittraining. Intre clientii Romsym Data sunt Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romsym data, #rezultate romsym data, #distribuitori de software , #stiri Banca Romaneasca