Banca Romaneasca relanseaza creditul de nota zece

Luni, 13 Noiembrie 2006, ora 15:04
987 citiri

Succesul de care s-a bucurat "Creditul de nota 10", in primavara acestui an a determinat Banca Romaneasca sa relanseze acest produs, acum oferit la pachet impreuna cu un card de credit gratuit, se arata intr-un comunicat al bancii.Ca element de noutate, in perioada promotiei, 8 noiembrie - 31 decembrie 2006, la contractarea unui "Credit de nevoi cu 10 pe linie", clientii primesc bonus un card de credit fara plata comisionului de emitere si a comisionului de administrare, pentru primul an.

"Cardul de credit" este oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, clientii beneficiind de un disponibil de pana la 5.000 de euro (echivalent lei), fara garantii si de facilitatile obisnuite atasate acestui produs, respectiv linia de creditare este la dispozitia posesorului de card 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, in tara si strainatate. Cardul de credit poate fi folosit atat pentru plati la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar de la ATM-uri, se mai arata in comunicat. Pentru platile la comercianti si pentru sumele returnate in perioada de gratie de pana la 45 de zile nu se percepe dobanda.

"Creditul cu 10 pe linie" poate fi obtinut fara garantii, perioada de rambursare este de pana la 10 ani cu o limita de creditare este de pana la 10.000 Euro (echivalent lei). Acest credit poate fi obtinut printr-o simpla solicitare telefonica, fara a fi necesara deplasarea la banca.

"In perioada Sarbatorilor de iarna, cheltuielile cresc mai rapid si odata cu ele nevoile de finantare. Prin aceasta oferta, Banca Romaneasca vine in sprijinul clientilor oferindu-le oportunitatea de a-si putea permite cheltuieli mai mari in sezonul de iarna, prin pachetul de creditare pus la dispozitie de banca", a declarat Paul Isoiu, Director General Adjunct al Bancii Romanesti.

Bloombiz