Symantec ofera transmisie Web pentru prezentarea celui mai recent raport de securitate asupra amenintarilor de pe Internet

Marti, 22 Martie 2005, ora 12:47
1020 citiri

Symantec, lider global in securitatea informatiei, a anuntat recent ca va gazdui o discutie pe Web despre noutatile pe care le aduce cel de-al saptelea raport bianual despre amenintarile de securitate pe Internet A- Internet Security Threat Report. Transmisia va avea loc pe data de 23 martie 2005, la ora 9 a.m PST. Transmisia si raportul sunt instrumente importante pentru managerii de securitate IT, care sunt responsabili cu deciziile strategice de securitate, stabilirea politicilor si implementarea modului in care problemele de securitate pot afecta afacerile. Cei interesati se pot inscrie la : https://enterprisesecurity.symantec.com/content/webcastregistration.cfm?SSL=YES&webcastID=145

Raportul de securitate Internet privind amenintarile (Internet Security Threat Report) este una dintre cele mai complete surse de informatii privind amenintarile Web din lume. Ofera analize de date colectate din peste 20.000 de dispozitive de securitate implementate in peste 180 de tari. Cel mai recent raport acopera o perioada de sase luni, din iulie 2004 pana in decembrie 2004 si include analize ale atacurilor de retea, o trecere in revista a celor mai cunoscute vulnerabilitati, evidentiaza codurile malitioase si cuprinde o previziune a evolutiei amenintarilor de securitate pe Internet.

Dean Turner, executive editor al Internet Security Threat Report, va conduce transmisiunea Web. Aceasta le va permite celor conectati sa inteleaga mai bine amenintarile de pe Internet, ce inseamna aceste amenintari pentru organizatiile lor si la ce trebuie sa se astepte organizatiile in viitor.

Despre Symantec

Symantec este lider mondial in securizarea informatiei, oferind o gama larga de software, aplicatii si servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, intreprinderile mici si mijlocii ori marile companii sa isi protejeze si sa isi administreze propria infrastructura IT. Gama de produse Norton, dezvoltata de Symantec este lider mondial in securizarea informatiei utilizatorilor individuali si oferirea de solutii eficiente. Sediul central Symantec este in Cupertino, California, compania desfasurand activitati in peste 35 de alte tari, iar cifra de afaceri pe anul fiscal 2004 este de 1,870.1 milioane US$.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor si centru de instruire autorizat pentru Symantec in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.