Banca Transilvania a ajuns la un milion de carduri emise

Miercuri, 27 Iunie 2007, ora 16:20
904 citiri

Numarul cardurilor emise de Banca Transilvania a ajuns la un milion, ca urmare a cresterii numarului de clienti, in oferta bancii fiind incluse carduri de debit, de credit, precum si co-branded, a anuntat miercuri banca.

"In doi ani ne-am dublat portofoliul de carduri, concentrandu-ne foarte mult atat pe atragerea de noi clienti, dar si pe activarea celor existenti, prin campanii sustinute pentru fiecare produs de acest gen din oferta noastra", a declarat directorul retail banking, Gabriela Nistor.

Banca Transilvania are in prezent 383 de unitati, 586 de bancomate si peste 6.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri).

Banca Transilvania, a cincea de pe piata romaneasca dupa active, a obtinut un profit brut de 36,4 milioane lei in primul trimestru din 2007, in crestere cu aproape 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita extinderii volumului de creditare.

Banca Transilvania are a patra retea ca marime dintre bancile romanesti, dupa Casa de Economii si Consemnatiuni, BRD SocGen si Banca Comeciala Romana (BCR). Banca cu sediul in Cluj Napoca detinea active in valoare de 8,08 miliarde lei (2,39 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,69% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor bancii centrale.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)