Banca Transilvania aloca 25 milioane de euro pentru Prima Casa 4

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 14:50
1749 citiri
Banca Transilvania aloca 25 milioane de euro pentru Prima Casa 4

Banca Transilvania se alatura bancilor care acorda imprumuturi imobiliare prin programul Prima Casa 4, cu un plafon de 25 milioane de euro pentru creditele de acest tip pe care le va acorda clientilor sai, transmite NewsIn.

BT a fost parte, de asemenea, in primele trei etape ale programului Prima Casa, in cadrul carora a acordat peste 1.350 credite, totalizand aproximativ 53 de milioane de euro, informeaza banca printr-un comunicat.

Pana acum, bancii i-au fost solicitate mai ales creditele pe termen lung, pe perioade cuprinse intre 20 si 30 de ani. Valoarea medie a unui imprumut de la Banca Transilvania - prin programele Prima Casa 1, 2 si 3 - a fost de aproximativ 40.000 euro.

Conditiile de acordare a imprumuturilor Prima Casa 4 prin Banca Transilvania sunt similare celor din cadrul programelor precedente. Finantarile sunt acordate atat in lei, la dobanda de 5,49% pe an (ROBOR 3M), la care se adauga comisionul de gestiune de 0,2% pe luna, cat si in euro, la o dobanda de 5,54% pe an (EURIBOR 3M + 4 pp).

#apartament, #apartament prima casa, #banca transilvania prima casa, #credit prima casa banca transilvania, #prima casa , #stiri Banca Transilvania