Banca Transilvania deschide o sucursala la Roma si inchide operatiunile din Cipru

Miercuri, 16 Octombrie 2013, ora 12:16
1890 citiri
Banca Transilvania deschide o sucursala la Roma si inchide operatiunile din Cipru

Banca Transilvania va deschide in noiembrie o sucursala la Roma, datorita numarului mare de romani din capitala italiana, si va inchide, la 1 decembrie, operatiunile pe care le are in Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a anuntat miercuri institutia de credit.

Formalitatile necesare pentru deschiderea sucursalei din Italia sunt in curs de finalizare.

"Decizia extinderii Bancii Transilvania in Italia are la baza numarul mare de romani din Roma: aproximativ 200.000, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona", se arata intr-un comunicat al bancii.

Institutia de credit va furniza clientilor din Italia, atat persoane fizice, cat si firme produse si servicii precum depozite, credite, serviciile de mobile si internet banking, carduri, serviciul de alerta prin SMS, posibilitatea achitarii acturilor pentru furnizorii din Romania, transferuri de bani Western Union, dar si pachete de produse dedicate.

"Tot referitor la prezenta Bancii Transilvania pe piata internationala, BT a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie, conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu", se mai spune in comunicat.

#Banca Transilvania sucursala Roma, #Banca Transilvania Cipru, #operatiuni Cipru Banca Transilvania , #stiri Banca Transilvania