Banca Transilvania isi mana caii putere in raliuri

Joi, 30 Martie 2006, ora 03:19
1279 citiri

Banca Transilvania a ales o forma inovatoare de a-si promova creditul pentru masina "Formula BT"Creditul pentru masina "Formula BT" este promovat de Banca Transilvania sponsorizand campionul national la raliuri reprezentat de echipajul format din doi clujeni: Bogdan Marisca - Sebastian Itu. Directorul general adjunct al Bancii Transilvania, Ionut Patrahau, s-a aratat incantat de parteneriatul cu o echipa de invingatori, "pentru ca si in noi creste ambitia de a deveni campioni".

Primul echipaj de raliuri din Cluj, campion national, a ales Grupul financiar Banca Transilvania

Primul echipaj de raliuri din Cluj, campion national, a ales parteneriatul cu Grupul Financiar Banca Transilvania. Aceasta colaborare are la baza principii precum performanta si fair play, caracteristici ale oricarui sport, precum si a activitatii subsidiarelor grupului financiar.

Componenta OMV PETROM Rally Team este Bogdan Marisca A- pilot si Sebastian Itu A- copilot, campioni nationali la raliuri. Bogdan Marisca afirma: A"am ales sa promovam in cadrul competitiilor noastre Grupul Financiar Banca Transilvania pentru ca acesta este un brand puternic, de Cluj, iar noi am gasit la acesta calitatile pe care le are orice campion: ascensiune agresiva, dinamism si dorinta permanenta de autodepasire. Faptul ca suntem si noi clujeni a consolidat colaborarea noastra, parteneriat care suntem siguri ca va ne purta noroc si la urmatoarele competitii de raliuriA".

Ionut Patrahau, Director General Adjunct, Banca Transilvania, afirma: A"Suntem intotdeauna mandri cand numele BT este asociat cu succese romanesti si, mai mult decat atat, cu succese clujene. Pana anul trecut, la fiecare inceput de an, aveam de ales intre foarte multe proiecte de sponsorizare. De data aceasta, nu a trebuit sa alegem. Bogdan si Sebastian sunt o echipa de invingatori, cu a caror imagine suntem mai mult decat bucurosi sa ne asociem. Pentru ca si in noi creste ambitia de a deveni campioni. Vrem sa fim o banca pentru oameni de actiune, pentru cei care viseaza si aspira in fiecare clipa. Pentru Banca Transilvania nu exista clienti mici, exista doar clienti care vor sa ajunga mariA".

Datorita performantelor echipei OMV PETROM Rally Team, Banca Transilvania l-a ales pe Bogdan Marisca sa fie imaginea produsului A"Formula BTA". Creditul poate fi contractat pentru achizitionarea de masini, in EUR, USD sau RON, pe o perioada de maximum 7 ani, prin intermediul celor peste 230 de unitati ale Bancii Transilvania din intreaga tara. Avantajele acestui produs sunt: avansul minim de doar 15%, costuri reduse, perioada lunga de creditare etc. Pentru a spori atractivitatea acestui credit, BT Asigurari, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania, ofera gratuit asigurarea de viata.

BT Asigurari Transilvania a raspuns initiativei de a forma un grup de sustinatori ai echipajului Bogdan Marisca si Sebastian Itu deoarece crede in valorile clujene, orasul de unde a pornit si povestea de succes a companiei. Ioan Vreme, Director General Adjunct BT Asigurari, declara: "Impreuna, in cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania, am dezvoltat o formula de succes in afaceri, pe care dorim sa o aplicam si in alte domenii pentru a identifica orasul nostru cu succesul si profesionalismul, caracteristice acestui echipaj si a activitatii fiecarei companii din grupul financiar. Speram ca, acest parteneriat va fi de bun augur pentru echipajul clujean si protejati de scutul A"BTA" sa pastreze titlul de campioni in urmatoarele sezoane competitionale".

BT Leasing Transilvania, o alta societate a Grupului Financiar Banca Transilvania, este deja un jucator important pe piata leasing-ului. Compania are peste 10 ani de activitate si este din ce in ce mai cunoscuta pe piata. A"BT Leasing se diferentiaza fata de concurenta prin satisfacerea nevoilor reale ale utilizatorului de leasingA" afirma Titus Nicoara, Director General BT Leasing. Atentia firmei se indreapta atat spre sectorul de retail, cat si spre cel al intreprinderilor mici si mijlocii. In prezent, BT Leasing are o retea teritoriala care cuprinde 9 puncte de lucru in tara si o sucursala in Bucuresti, iar pana la sfarsitul anului vor fi deschise alte 10 locatii, tocmai pentru a facilita o relatie cat mai apropiata cu clientii.

Anul 2006 inseamna pentru OMV PETROM Rally Team lupta pentru pastrarea titlurilor de campioana nationala absoluta. Angajamentul este acela de a oferi celor iubitori de raliu un sezon spectaculos, atat in tara, cat si peste hotare. Astfel, datorita rezultatelor de exceptie obtinute in cadrul campionatului intern si nu numai, doua dintre echipajele OMV PETROM Rally Team, printre care, bineinteles, si echipa Bogdan Marisca A- Sebastian Itu, vor participa, la inceputul lunii iunie a.c., la competitii in strainatate. Astfel, sunt sporite considerabil sansele participarii echipei amintite la Campionatul Mondial de Raliuri.

www.bankingnews.ro - publicatie electronica specializata pe informatii financiar-bancare

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!