Noi miscari in actionariatul Bancii Transilvania

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 12:14
1492 citiri
Noi miscari in actionariatul Bancii Transilvania

Patru pachete de actiuni ale Bancii Transilvania (TLV), reprezentand in total 2,5% din capitalul institutiei de credit, au fost transferate in debutul sedintei de marti a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), pentru 42,81 milioane lei (10,09 milioane euro), potrivit datelor operatorului de piata, informeaza NewsIn.

Cele 26,47 milioane de titluri au fost schimbate prin intermediul a patru tranzactii negociate (deal), la un pret mediu de 1,62 lei/actiune, cu 0,62% mai mare decat cotatia de la inchiderea sedintei de luni.

La sfarsitul lui august, Claudiu Silaghi, membru in consiliul de administratie al Bancii Transilvania (TLV) a vandut 1,23% din capitalul social al bancii, pentru 21,16 milioane lei (circa 5.000.000 euro).

Pe langa vanzarea realizata de Silaghi, unul sau mai multi actionari au Bancii Transilvania au vandut in acelasi timp inca 1,07% din totalul actiunilor, la acelasi pret de 1,62 lei, insa nu au aparut informatii despre vanzatori si cumparator.

Banca Transilvania (TLV) a obtinut in prima jumatate a acestui an un profit net de numai 11,07 milioane lei, in scadere de zece ori fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, dar profitul operational a crescut cu 57%, influentat de veniturile din operatiuni financiare si dobanzi.

 

Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Trump Media, compania fostului președinte american Donald Trump, care deţine reţeaua de socializare Truth Social, debutează marţi, 26 martie, la bursă, pe piaţa NASDAQ, transmite CNBC....
#actiuni, #bt, #pret, #titluri, #tranzactii , #stiri Banca Transilvania