Toate POS-urile Bancii Transilvania accepta carduri cu cip

Joi, 06 Septembrie 2007, ora 14:58
1003 citiri

Banca Transilvania accepta la toate bancomatele sale carduri cu cip, care pot fi clonate mai greu, sperand sa asigure clientilor sai un grad sporit de securitate, a informat joi banca.

"Implementarea proiectului de acceptare a cardurilor cu cip reprezinta pentru noi o noua etapa a strategiei de crestere continua a calitatii serviciilor oferite clientilor", a declarat directorul general al Bancii Transilvania, Robert C. Rekkers.

Pentru orice detinator de card cu cip, citirea informatiilor in vederea procesarii tranzactiilor se va face, de acum inainte, de pe cip-ul cardului si nu de pe banda magnetica. In perioada imediat urmatoare, banca este pregatita sa implementeze solutia de acceptare a acestor carduri la toti comerciantii care au aparate pentru plata cu cardul (POS) de la Banca Transilvania.

Banca Transilvania are peste un milion de carduri emise si cu o cota de piata de 10% pe acest segment. Portofoliul sau cuprinde 11 produse alternative care permit tranzactii la comercianti si retrageri de numerar. In prezent, banca are o retea teritoriala de peste 400 de unitati, 622 de bancomate (ATM) si 6.650 de aparate de plata cu cardul la comercianti (POS).

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.