Jaf la o sucursala Raiffeisen. Prejudiciu de 41.000 de lei

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 12:32
1968 citiri
Jaf la o sucursala Raiffeisen. Prejudiciu de 41.000 de lei

Cei doi barbati mascati care, miercuri dupa-amiaza, au jefuit o sucursala a bancii Raiffeisen din Sectorul 4 al Capitalei, au luat din doua sertare lei si valuta in valoare totala de 41.000 de lei, au declarat, joi, oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, cei doi, inarmati cu arme albe si purtand cagule si manusi, au intrat in unitatea bancara miercuri, in jurul orei 17.20, moment in care in sediu se aflau trei angajate si o clienta.

Dupa ce au agitat cutitele in mod amenintator, hotii le-au atras atentia celor patru femei sa nu se opuna si sa nu apese butonul de panica. Acestia au luat din doua sertare mai multe pachete de bani si apoi au fugit.

Potrivit anchetatorilor, au fost vizionate imaginile surprinse de camerele video din interiorul bancii si de o camera montata pe o cladire din apropiere. Din declaratiile celor patru femei reiese ca, dupa voce, hotii par a fi persoane tinere.

Sediul Raiffeisen situat pe Soseaua Oltenitei nr. 254 nu avea paza umana, in conditiile in care, din anul 2010, potrivit legii, bancile nu mai au aceasta obligatie.

#prejudiciu jaf Raiffeisen, #jaf Raiffeisen Soseaua Oltenitei jaf Raiffeisen, #jaf banci Romania, #paza banci Romania , #Banci Bucuresti