AVAS organizeaza 10 licitatii pentru vanzarea de active in valoare de 1,2 miloane dolari

Marti, 04 Martie 2008, ora 15:01
1103 citiri
AVAS organizeaza 10 licitatii pentru vanzarea de active in valoare de 1,2 miloane dolari

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are programate, in luna martie, 10 licitatii pentru vanzare de active, in valoarea totala de peste 1,2 milioane dolari, a anuntat AVAS. "Activele puse in vanzare de AVAS (hale, terenuri, imobile, masini etc.), repartizate in diferite judete ale tarii, au rezultat in urma procesului de recuperare a creantelor bancare, comerciale si fiscale aflate in portofoliul Autoritatii", se arata in comunicatul de presa.


Metoda de vanzare a activelor este licitatia cu strigare deschisa tuturor persoanelor interesate. Unicul criteriu de departajare in cadrul licitatiei este pretul.


Astfel, creantele bancare, comerciale si fiscale vor fi recuperate de la Agrotec SA (judetul Galati), Rustic SRL(judetul Neamt), Agromec Independenta SA (judetul Constanta), MGM Titanic Production Electronics SRL (judetul Dolj), Abrom SA ( judetul Vaslui), Termica SA (judetul Teleorman), Rova SA (judetul Ilfov), Acrado International (judetul Valcea) si Varotex SA (judetul Vaslui).