Banca Comerciala Carpatica premiata la Frankfurt

Vineri, 23 Februarie 2007, ora 06:15
1091 citiri

Banca Comerciala Carpatica a fost primit, la Frankfurt, premiul 'The Arch of Europe' la categoria Gold, aceasta distinctie fiind decernata ca o recunoastere a calitatii, managementului performant si a inovatiei promovate de Carpatica, informeaza un comunicat remis Agentiei Rompres.

'Banca Comerciala Carpatica este un model de succes al unei afaceri romanesti, in general, si a unei afaceri bancare, in particular. BCC si-a construit, in cei aproape opt ani de la infiintare, un brand recunoscut pe plan national. Premiul 'The Arch of Europe' care ne-a fost acordat in cadrul ceremoniei de la Frankfurt este o recunoastere pe plan international a stilului modern si profesionist de afaceri promovat de Carpatica, pentru care clientul si nevoile sale financiare reprezinta prioritatea numarul unu', a declarat presedintele Bancii Comerciale Carpatica, Nicolaie Hoanta.

Potrivit presedintelui Business Initiative Directions, Jose E. Prieto, companiile premiate sunt simboluri ale implicarii in promovarea managementului performant, tehnologiei si inovatiei, 'ceea ce le confera statutul de modele pentru celelalte companii din acelasi sector de activitate'.

La Conventia BID de la Frankfurt au fost premiate companii din 56 de tari ale lumii, pentru performantele obtinute in promovarea calitatii si excelentei in afaceri.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)