Intesa Sanpaolo Group: aplicatie pentru localizarea ATM-urilor

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 17:01
1414 citiri
Intesa Sanpaolo Group: aplicatie pentru localizarea ATM-urilor

Intesa Sanpaolo Group a dezvoltat o noua aplicatie pentru desktop si telefoane mobile de tip smartphone, Intesa Sanpaolo Group ATM Locator, ce include un set de facilitati special concepute pentru a ajuta clientii sa identifice cat mai usor cel mai apropiat ATM din intreaga retea de bancomate a bancilor din cadrul grupului.

Potrivit unui comunicat de presa, aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe toate site-urile bancilor ce fac parte din Intesa Sanpaolo Group. ATM Locator este disponibil pentru sistemele desktop si tableta, dar si pentru orice smartphone-uri cu iTunes si Android.

Aplicatia este disponibila in trei alfabete (latin, chirilic, si arab) si in 13 limbi, inclusiv romana, italiana si engleza. In plus, sunt oferite si informatii suplimentare despre functionalitatile ATM-urilor, iar clientul poate alege din lista de orase si poate salva optiunea in baza de date.

Grupul Intesa Sanpaolo are o istorie de peste 400 de ani, fiind unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale din Europa, ce ofera servicii pentru aproape 20 milioane de clienti. Grupul are o prezenta selectiva in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale apartinand subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce ofera servicii bancare pentru persoane fizice si companii in 12 tari.

#Intesa San Paolo, #aplicatie Intesa San Paolo, #ATM Intesa San Paolo , #Banci internationale