BCR Banca pentru Locuinte - 250.000 de clienti cu depozite de 800 milioane lei

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 11:55
2286 citiri
BCR Banca pentru Locuinte - 250.000 de clienti cu depozite de 800 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) avea, la finalul anului trecut, peste 250.000 de clienti care au economisit mai mult de 800 milioane lei (circa 200 milioane euro), in crestere cu 85% fata de finalul anului 2010.

"Cresterea continua a depozitelor atrase de la clienti este un semnal pozitiv in conditiile curente ale pietei, demonstrand inca odata orientarea romanilor catre economisire si investitii pentru locuinta si viitorul familiei lor", a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Acesta a amintit ca BCR Banca pentru Locuinte a lansat in toamna anului trecut un nou produs care ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire. "Clientii nostri pot sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti", a mai spus Ciobanu.

BCR Banca pentru Locuinte acorda finantare pentru investitii in domeniul locativ, precum: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), subsidiara a Gupului BCR specializata in economisirea si creditarea domeniului locativ in sistem colectiv, a fost lansata in iulie 2008. Principalii actionari sunt Banca Comerciala Romana (BCR), Romania - actionar majoritar cu 80% din actiuni - si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, banca specializata in economisire-creditare a Grupului Erste din Austria - 20% din actiuni.

#bcr banca pentru locuinte, #clienti bcr banca pentru locuinte, #depozite bcr banca pentru locuinte , #Banci Romania