BCR Erste Private Banking gestiona peste 941 mil. euro la finalul lui 2011

Luni, 27 Februarie 2012, ora 16:02
1862 citiri
BCR Erste Private Banking gestiona peste 941 mil. euro la finalul lui 2011

BCR Erste Private Banking avea, la sfarsitul anului trecut, peste 2.000 de clienti private banking, in crestere cu 29% fata de aceeasi perioada a anului 2010 si gestiona aproximativ 941 milioane euro, in crestere cu 32% fata de 2010, a declarat Razvan Furtuna, Head of Private Banking.

Totodata, BCR Erste Private Banking avea, la sfarsitul anului 2011, circa 434 milioane euro plasati in produse de investitii, reprezentand 46% din totalul activelor in administrare.

Pentru 2012, BCR Erste Private Banking se asteapta la o crestere de 15% pe mai multi indicatori.

BCR ofera o paleta larga de produse (incluzand obligatiuni guvernamentale sau corporatiste ori titluri ale fondurilor de investitii). Alaturi de acestea, banca adauga serviciile personalizate pe care le poate oferi prin intermediul managerilor de private banking dedicati fiecarui client in parte.

Prin intermediul managerului dedicat de Private Banking, clientii pot incheia o asigurare le fel de bine cum pot incheia un contract de leasing sau de credit. Aceasta asigura confidentialitate maxima si excelenta operationala care inseamna economie insemnata de timp pentru clientii serviciului de Private Banking al BCR.

BCR Erste Private Banking are, la nivel national, cinci echipe de Private Banking care acopera toate judetele tarii, oferind clientilor acces la peste 6.000 de active financiare, tranzactionate pe majoritatea pietelor financiare relevante.

Centrul Private Banking Bucuresti are o contributie de peste 60% in activitatea de Private Banking a BCR.

#BCR private banking, #clienti BCR private Banking, #BCR investitii private banking , #Banci Romania