BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 13:46
1749 citiri
BCR ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera serviciul de direct debit pentru clientii Generali Romania, al patrulea jucator pe piata de asigurari de viata din Romania, dupa volumul de prime brute subscrise in 2011, cu comision zero.

Prin semnarea parteneriatului cu BCR, cea mai mare banca din Romania, clientii Generali au acum posibilitatea sa imputerniceasca banca sa efectueze plata ratelor pentru asigurarea lor de viata, salvand timpul utilizat pentru deplasari sau efortul depus pentru memorarea datelor scadente.

Activarea serviciului de debitare directa ofera clientilor Generali si alte avantaje aditionale. Asiguratii au posibilitatea de a beneficia si de varianta platilor lunare, daca opteaza pentru direct debit BCR.

"Pentru clientii care doresc sa plateasca confortabil asigurarea de viata, banca le ofera posibilitatea de activare rapida a platii prin direct debit prin serviciul on-line Click si Business 24 Banking BCR sau prin telefon, folosind seviciul Alo 24 Banking BCR.

De asemenea, activarea se mai poate efectua in unitatile BCR sau in agentiile Generali. Un alt avantaj oferit clientilor Generali este acela ca, pentru acest tip de tranzactie, nu se plateste comision", a declarat Valentin Florin Galatanu, directorul executiv al Directiei Tranzactii Bancare din cadrul BCR.

Generali Romania este membra a Generali Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de asigurare si lider pe segmentul de asigurari de viata in Europa.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BCR parteneriat Generali, #BCR Generali, #BCR clienti Generali , #Banci Romania