Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evolutia sectorului financiar-bancar este dezbatuta in cadrul evenimentului Romanian Financial Conference

Evolutia sectorului financiar-bancar este dezbatuta in cadrul evenimentului Romanian Financial Conference


BusinessMark anunta organizarea celei de-a cincea editii a evenimentului Romanian Financial Conference, ce va avea loc pe 14 martie 2018, la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Reprezentanti ai managementului celor mai importante banci si institutii financiare prezente pe piata romaneasca vor analiza situatia sectorului financiar-bancar.

Evenimentul isi propune sa dezbata teme legate de: perspectivele generale ale economiei romanesti si implicatiile in mediul bancar, impactul asupra sistemului bancar - exogen si endogen, influenta noilor abordari legislative pe zona bancara, Payment Services Directive 2 (PSD 2), General Data Protection Regulation (GDPR). De asemenea, vor fi abordate si subiecte precum: evolutia sectorului financiar nebancar, piata de asigurari, finantarea prin piata de capital, piata romaneasca de leasing, crypto currency, Blockchain Technology.

Discutiile vor fi moderate de catre GABRIELA FOLCUT, Director Executiv in cadrul Asociatiei Romane a Bancilor.

Cele doua sesiuni ale evenimentului, Focus on banking si Focus on financial services, reunesc urmatorii invitati:

SESIUNEA I

 • SERGIU OPRESCU, Presedinte Asociatia Romana a Bancilor, Presedinte Executiv Alpha Bank
 • FLORIN DANESCU, Presedinte Executiv Asociatia Romana a Bancilor
 • DANA DEMETRIAN, Vicepresedinte Executiv Retail si Private Banking, Membru al Comitetului Executiv, Banca Comerciala Romana
 • PETRE BUNESCU, Director General Adjunct BRD-GSG
 • *RADU GRATIAN GHETEA, Presedinte CEC Bank, Presedinte de onoare Asociatia Romana a Bancilor
 • ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Servicii de Audit, PwC Romania
 • RODICA TUCHILA, Director Executiv, Asociatia Romana a Bancilor

SESIUNEA A II-A

 • LUCIAN ANGHEL, Presedinte Bursa de Valori Bucuresti, CEO BCR Banca pentru locuinte
 • VIRGIL SONCUTEAN, Chief Executive Officer, Allianz-Tiriac Asigurari
 • Reprezentant Autoritatea de Supraveghere Financiara
 • MELANIA HANCILA, Director Executiv, Asociatia Societatilor Financiare din Romania - ALB
 • ANDREI STAN, Partner, Moore Stephans
 • JAN PRICOP, Director Executiv, Asociatia Administratorilor de Fonduri - AAF
 • CIPRIAN LADUNCA, CFO, Metropolitan Life
 • *COSTI STRATNIC, Member of the Directorate, OMNIASIG VIG
 • *SORANA MANTHO, Director General, Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - UNSAR

*Sub rezerva confirmarii

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor bancilor, companiilor de asigurari si celor de leasing, fondurilor de pensii, investitorilor, autoritatilor, expertilor financiari, analistilor economici si consultantilor.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul Romanian Financial Conference este organizat de BusinessMark alaturi de: CEC Bank, Moore Stephens, Rent for Comfort, Asociatia Romana a Bancilor, Asociatia Societatilor Financiare din Romania, Plantam fapte bune in Romania, Asociatia The Social Incubator.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul National, MoneyBuzz, Energynomics.ro, Transilvania Business, AVOCATURA, Debizz, Business24, Ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Financial Market, Manager Express, FinZoom.ro, FEMEI IN AFACERI, SpatiulConstruit.ro, Financiarul.ro, Gazetadestiri, Portal Management, AngajatorulMeu.ro, Saptamana Financiara, PRBox, Rbeconnect, MediaRabbit, Chalbert, Bucuresteni.ro, Roportal, Vox Capital, Global Manager, Administratie.ro, Revista Valoarea.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 734 ori
Citeste mai multe despreRomanian Financial Conference 2018