Libra Internet Bank tinteste piata mediatorilor din Romania cu o noua categorie de produse

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 15:06
1743 citiri
Libra Internet Bank tinteste piata mediatorilor din Romania cu o noua categorie de produse

Libra Internet Bank a creat recent o serie de produse bancare dedicate mediatorilor din Romania, pentru a sprijini dezvoltarea activitatii lor, in contextul modificarilor legislative in domeniul medierii, care se afla in dezbatere in aceasta perioada.

Printre acestea, se numara facilitati de creditare cu garantii accesibile, depozite cu bonus la dobanda, carduri Business si de salarii, precum si acces gratuit la Internet Banking.

"Prin lansarea acestor produse, Libra Internet Bank doreste sa contribuie la consolidarea rolului important pe care mediatorii il au atat in societate, cat si in economie sau in alte domenii de aplicatie a profesiei lor, astfel incat acestia sa fie pregatiti si din punct de vedere financiar sa faca fata volumului lor de activitate, care va creste in urma schimbarilor de legislatie asteptate pe parcursul acestui an.", a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Pentru birourile de mediatori care isi incep activitatea sau doresc sa isi dezvolte afacerea, Libra Internet Bank ofera creditul Confucius, la care nu sunt necesare garantii reale pentru sume de pana la 30.000 RON.

In plus, banca nu solicita avans decat in anumite cazuri, in functie de valoarea garantiilor si structura creditului, fiind luate in considerare incasarile si nu profitul. Destinatia acestui credit este finantarea activitatii curente pe o perioada de maxim 7 ani sau finantarea unor investitii pentru maxim 25 ani (cu posibilitatea unei perioade de gratie de 6 luni numai la investitii).

Creditul Start-up de la Libra Internet Bank, dedicat birourilor de mediatori care nu inregistreaza venituri de cel putin 6 luni, poate avea ca destinatie finantarea activitatii curente pentru maxim 10 ani sau a investitiilor pentru maxim 25 ani, avansul nefiind necesar decat in anumite cazuri, in functie de valoarea garantiei.

In plus, banca ofera diverse tipuri de credite de consum pentru mediatori ca persoane fizice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#credite mediatori Libra Internet Bank, #produse bancare mediatori, #produse Libra Internet Bank, #credit Confucius Libra Internet Bank , #Banci Romania