O noua fuziune bancara in Romania

Luni, 26 August 2013, ora 12:24
1414 citiri
O noua fuziune bancara in Romania
Sursa foto: Ziare.com

Seful Banca Italo Romena, Paolo Mariani, a anuntat ca banca va fuziona cu Veneto Banca, in urma unui proces de eficientizare.

Astfel, dupa finalizarea tranzactiei, sucursala Bucuresti a Bancii Italo-Romena va deveni Directia Teritoriala din Romania a Veneto Banca.

"Prin aceasta fuziune se doreste simplificarea si eficientizarea activitatii institutiei imbunatatind procesele de aprobare si de control", a declarat Paolo Mariani, citat de Bursa.

"Atunci cand vorbesc despre Banca Italo Romena ma refer la institutia de drept italian, cu sediul social in provincia Treviso din Italia, care opereaza in Romania prin Sucursala Bucuresti ce are o retea compusa din 22 de agentii in cele mai importante orase ale tarii.

Este vorba, prin urmare, despre o institutie ce se supune normelor si prevederilor Bancii Italiei si a carei activitate este in acelasi timp supravegheata, in ceea ce priveste anumite aspecte, de catre Banca Nationala a Romaniei. Prin acest proiect, Banca Italo Romena va fuziona cu Veneto Banca si deci Sucursala Bucuresti va deveni Directia Teritoriala din Romania a Veneto Banca", a punctat acesta.

Citeste mai multe despre O noua fuziune bancara in Romania pe Ziare.com.

#banca italo romena, #fuziune banca Romania, #tranzactii banci 2013 , #Banci Romania