Raiffeisen Leasing lanseaza un nou produs pentru IMM, cu finantare de la BEI

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 17:03
1887 citiri
Raiffeisen Leasing lanseaza un nou produs pentru IMM, cu finantare de la BEI

Raiffeisen Leasing lanseaza un nou produs de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), pentru achizitia de vehicule si echipamente noi, in urma incheierii acordului de imprumut cu Banca Europeana de Investitii (BEI), in valoare de 15 milioane de euro.

Noua solutie de finantare are o marja de dobanda de 4,95% si taxa de administrare de 1,85%, se arata intr-un comunicat al companiei, remis luni AGERPRES.

"Am lansat acest produs pentru a incuraja si sustine mediul antreprenorial, oferind clientilor acces la o solutie de finantare adecvata nevoii de crestere a unor afaceri viabile pentru sectorul IMM care, in opinia noastra, reprezinta una dintre cele mai la indemana solutii de relansare a economiei", a declarat directorul general Raiffeisen Leasing, Felix Daniliuc.

Produsul de finantare este disponibil la sediile Raiffeisen Leasing si prin cele 539 de agentii Raiffeisen Bank din tara.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002, fiind prezenta in 15 mari orase. Compania este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.

#produse finantare IMM, #produse Raiffeisen Leasing, #acord imprumut BEI Raiffeisen Leasing , #Banci Romania