TBI Bank deschide primele trei agentii in Bucuresti

Marti, 26 Martie 2013, ora 18:40
3015 citiri
TBI Bank deschide primele trei agentii in Bucuresti

Grupul TBIF Financial Services BV incepe operarea in Romania a TBI Bank, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia, si deschide primele trei agentii in Bucuresti, informeaza, marti, banca.

"Dupa 11 ani de prezenta operationala in Romania, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung in sectorul financiar, incepand cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucuresti, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse si servicii dedicate clientilor nostri si pietei, in general", a declarat directorul executiv al bancii, Florentina Mircea.

TBI Bank se va pozitiona, in principal, ca o banca de retail si pentru IMM-uri si se va dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele doua entitati ale grupului: TBI Credit - credite de consum si carduri de credit, si TBI Leasing - leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adauga produsele bancare de economisire si creditare si o gama larga de servicii.

'Am alocat resurse importante acestei noi constructii, investind in structura operationala si in sistemul IT. Dorim sa valorificam atat expertiza echipei TBI, cat si prezenta teritoriala si, nu in ultimul rand, un portofoliu valoros de clienti. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane de euro si profit la final de an", a mai spus Florentina Mircea.

Dezvoltarea retelei de agentii va continua cu deschiderea a cinci sucursale in tara, incepand cu Iasi si Constanta, plus doua noi sucursale in Bucuresti.

"Intr-un mediu economic si politic instabil, ne propunem un proiect ambitios si ne lasam condusi de convingerea ca se poate si altfel, se poate mai bine si pentru clientii nostri", a subliniat reprezentantul bancii.

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piata romaneasca de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

#agentii TBI Bank Bucuresti, #deschidere filiale TBI Bank, #TBI Bank Romania , #Banci Romania