Volksbank Romania are un nou vicepresedinte

Luni, 27 Februarie 2012, ora 13:34
2170 citiri
Volksbank Romania are un nou vicepresedinte

Volksbank Romania l-a numit in functia de vicepresedinte, coordonator al departamentului de Restructurari si Recuperare Credite, pe Sorin Serban, care anterior ocupase o functie de conducere in cadrul Garanti Bank Romania.

Sorin Serban are o experienta de peste 16 ani in domeniul financiar, din care circa 12 ani in managementul riscului si creditare. Inainte de a se alatura echipei Volksbank, Sorin Serban a ocupat pozitia de chief risk officer in cadrul Garanti Bank Romania.

Anterior, el a ocupat diverse functii de management in mai multe institutii bancare din Romania, dintre care OTP Bank Romania, CA IB Corporate Finance Romania, Millennium Bank si Citibank Romania, dar si in afara tarii la ING Bank Canada, unde a ocupat functia de market risk analyst.

Sorin Serban detine titlul Chartered Financial Analyst (CFA) din 2004 si doua diplome universitare, dintre care una in Drept si una in Inginerie Electrica, la Universitatea Politehnica Bucuresti.

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000. Volksbank Romania are active de 4,7 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati.

Incepand din 2010, strategia bancii s-a modificat, iar Volksbank Romania este in curs de repozitionare ca banca universala, orientata catre activitati de economisire si de creditare si se adreseaza atat clientilor companiei, cat si clientilor persoane fizice.

Incepand din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank Romania a fost transferat catre vehiculul VBI Beteiligungs GmbH, in contextul vanzarii diviziei Volksbank International, fara subsidiara din Romania, catre Sberbank, din Rusia.

#Volskbank vicepresedinte, #locuri de munca Volskbank, #Volksbank directori , #Banci Romania