Cum poti obtine o dobanda mai buna la depozite

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 10:15
1970 citiri
Cum poti obtine o dobanda mai buna la depozite

Romanii au devenit mai prudenti in privinta gestionarii finantelor proprii in anii crizei, remarcandu-se o crestere constanta a interesului pentru depozitele bancare.

Potrivit celor mai recente date ale bancii nationale, depozitele constituite de populatie si companii au inregistrat o crestere de 1,9% in iulie comparativ cu iunie, la 194,733 miliarde de lei, si de 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Daca alegeti sa va pastrati banii la banca, de ce sa nu obtineti maximum de beneficii posibile? Mai multe banci ofera clientilor posibilitatea de a deschide depozite prin intermediul canalelor alternative cu bonusuri de pana la 0,5 puncte procentuale fata de dobanda disponibila la ghisee. Mai mult, bonusurile se aduna daca deponentii incaseaza salariul prin intermediul bancii.

Clientii BCR care isi deschid depozite la termen prin intermediul serviciilor Internet banking sau mobile banking primesc o dobanda cu 0,25 puncte procentuale mai mare fata de nivelul standard sau promotional la ghiseele bancii.

Citeste mai multe despre Cum poti obtine o dobanda mai buna la depozite pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dobanzi depozite, #depozite banci, #depozite lei, #depozite euro , #Dobanzi banci