BCR BpL: Depozitele, in crestere cu 85% in 2011

Marti, 21 Februarie 2012, ora 15:46
1737 citiri
BCR BpL: Depozitele, in crestere cu 85% in 2011

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a inregistrat pe parcursul anului 2011 o crestere a depozitelor, de peste 85% fata de finalul anului 2010.

BCR BpL a ajuns, la finele anului 2011, la un numar de aproximativ 250.000 de clienti si care au reusit sa economiseasca o suma de peste 850 milioane lei (circa 200 milioane EUR).

Dupa suma economisita, clientii din Capitala si judetul Ilfov sunt pe primul lor cu sume totale economisite de peste 160 milioane lei, urmati de cei din regiunea Centru cu peste 145 milioane lei si cei din regiunea Nord Vest cu aproximativ 130 milioane lei economisiti.

Si in cazul sumelor medii economisite, distributia regionala este relativ uniforma in majoritatea judetelor tarii.

Produsele de economisire-creditare sunt exclusiv in lei, cu dobanzi mici si fixe oferite pentru toata perioada contractului.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt reprezentate de prima garantata de stat, care pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata si nu in ultimul rand de siguranta depunerilor - garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

#depozite BCR, #valoare depozite BCR, #BCR economii , #Informatii bancare