BCR te invata cum sa folosesti internet banking cu un joc interactiv

Joi, 02 Februarie 2012, ora 15:13
3821 citiri
BCR te invata cum sa folosesti internet banking cu un joc interactiv

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza primul joc educativ interactiv din Romania in aria serviciilor electronice de plata - "24 Banking".

Toti utilizatorii online indiferent daca sunt sau nu clienti BCR se vor putea bucura de "24 Banking". Jocul interactiv este disponibil la adresa www.24banking.ro.

Utilizatorii vor parcurge mai multe misiuni pe baza indiciilor si a interactiunii cu platforma online cat si pe baza cunostiintelor financiare dobandite cu fiecare misiune.

Misiunile sunt inspirate din cele mai des utilizate operatiuni realizate de clientii serviciului existent 24banking.ro

"Scenariul jocului este urmatorul: Cu totii ne gasim adesea in situatia in care avem nevoie de informatii despre conturile bancare sau in situatia de a realiza platile de zi cu zi. Obiectivul tau este de a folosi un serviciu electronic de plata - o platforma de internet banking animata, creata special pentru a te familiariza cu utilizarea functionalitatilor 24banking.ro".

"Misiunile tale sunt: identificarea codului IBAN si furnizarea lui catre angajator pentru a incasa salariul, verificarea faptului ca rata pentru credit a fost perceputa sau plata unei uzuale facturi de utilitati. Dupa finalizarea jocului esti pregatit sa folosesti 24banking.ro cu beneficii clare de cost, timp si siguranta", a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR.

O experienta completa de joc dureaza in medie in jur de 10 minute. Cu toate acestea jocul poate fi jucat de mai multe ori, numarul de misiuni pentru fiecare nivel fiind mai mare si permitand invatarea si jucarea mai multor scenarii diferite la fiecare noua accesare.

In functie de numarul de nivele pe care le finalizeaza cu succes utilizatorii vor intra in concurs pentru premii in bani. Marele premiu (un laptop gata pregatit pentru navigarea si folosirea in scopuri financiare online) se va acorda acelora care sunt sau care devin clienti ai serviciului Click 24 Banking BCR si care vor realiza pe durata celor aproape 7 saptamani minim 5 tranzactii electronice astfel incat sa dovedeasca invatarea situatiilor din jocul interactiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#internet banking joc BCR, #joc online BCR, #joc interactiv BCR , #Informatii bancare