BRD: 6 milioane lei, media lunara a facturilor platite in 2011

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 15:13
1768 citiri
BRD: 6 milioane lei, media lunara a facturilor platite in 2011

BRD-Groupe Societe Generale a inregistrat in 2011 o crestere semnificativa a numarului operatiunilor de plata a facturilor, volumul acestora depasind o medie lunara de 6 milioane lei, a anuntat luni banca.

Banca precizeaza ca peste 100 de emitenti de facturi folosesc solutiile de colectare oferite de BRD.

"BRD ofera cea mai variata gama de canale de incasare a facturilor de pe piata de profil - serviciul Simplis Facturi - acesta cuprinzand alternative de plata atat in unitatile BRD, cat si la comerciantii acceptanti, prin internet, prin intermediul telefonului fix/mobil ori prin solutii 100% personalizate, dedicate pentru plata facturilor (automatele ROBO)", se arata in comunicat.

Banca precizeaza ca, printre avantajele folosirii acestei solutii pentru emitentii de facturi, se numara eliminarea costurilor de gestiune si manipulare a numerarului accesul imediat la suma incasata, degrevarea ghiseelor proprii de aglomeratie, precum si fidelizarea clientelei prin oferirea unor modalitati suplimentare de plata.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

#opratiuni de plata BRD, #plati facturi BRD , #Informatii bancare