BRD va finanta o parte din sectorul zootehnic in 2011

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 14:12
2983 citiri
BRD va finanta o parte din sectorul zootehnic in 2011

BRD - Groupe Societe Generale a semnat marti o noua conventie cu APIA si Fondul de Garantare a Creditului Rural, in baza careia va acorda credite pentru finantarea capitalului de lucru al beneficiarilor platilor nationale directe complementare pentru sectorul zootehnic, pentru anul 2011.

In baza acestui acord, detinatorii de ovine, caprine si bovine vor putea beneficia de prefinantarea subventiilor ce urmeaza a fi primite de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), in baza unei documentatii simplificate.

BRD - Groupe Societe Generale detine o pondere importanta din totalul creditelor acordate in acest sector, potrivit propriilor estimari, atat pentru intreprinderile mici si mijlocii sau microintreprinderi, cat si pentru marile corporatii.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

#BRD subventii agricultura, #conventie BRD credite finantare , #Informatii bancare