Depozitul MaxiPlus BCR are un nou randament, din aprilie

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 16:40
2620 citiri
Depozitul MaxiPlus BCR are un nou randament, din aprilie

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca, incepand din luna aprilie, depozitul la termen de 24 luni, MaxiPlus BCR are un randament la scadenta de 12%, cu o dobanda nominala fixa de 6%/an, la lei si de 8%, cu o dobanda nominala fixa de 4%/an, la euro.

"Nivelul dobanzii pentru depozitele noi se mentine foarte avantajos, desi este ajustat in scadere fata de luna martie in contextul economic marcat de scaderea continua a inflatiei si de reducerile succesive a dobanzii de politica monetara", se arata in comunicatul bancii.

Nivelul dobanzii nominale anuale creste cu un bonus de 0,25 puncte procentuale daca depozitul este constituit prin Click sau Alo 24 Banking BCR, pana la 6,25% / an - randament 12,50% la scadenta la lei si respectiv 4,25% / an la euro - randament 8,50% la scadenta.

"Depozitul la 24 de luni ramane cel mai avantajos produs de economisire BCR si in luna aprilie, pentru ca dobanda fixa competitiva protejeaza economiile deponentilor fata de inflatie si fata de variatiile nivelului de dobanda. Totodata, deponentii nu au comision nici la deschiderea depozitului si nici la retragerea banilor la scadenta. Persoanele care au nevoie de bani inainte de scadenta primesc o dobanda avantajoasa de pana la 5% la lei si 3% la euro in functie de perioada de detinere a depozitului" a precizat Catalina Zincenco, Sef departament Produse de Economisire si Investitii, BCR

In cazul lichidarii depozitului inainte de scadenta la 24 luni, banca bonifica o mare parte din dobanda, in functie de perioada de detinere.

Totodata, BCR a majorat bonusul promotional de dobanda aplicabil depozitelor detinute de clientii care isi incaseaza salariul sau pensia intr-un cont curent BCR la 0.30% pe an, de la 0.25%. Oferta este disponibila in orice unitate BCR pentru depozitele constituite intre 6 si 30 aprilie.

Din luna aprilie, BCR a modificat in scadere nivelul dobanzii la intreaga paleta de depozite cu valori incepand de la 0,4% puncte procentuale, in concordanta cu evolutiile macroeconomice.

BCR anunta si faptul ca, incepand cu 15 iunie 2012, dobanda practicata de banca pentru disponibilitatile la vedere va fi de 0.01%, indiferent de valuta contului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#depozit bcr, #depozit MaxiPlus BCR, #depozit bancar BCR randament , #Informatii bancare