EximBank investeste 6 milioane de euro pentru un proiect turistic in Satu Mare

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 14:37
1363 citiri
EximBank investeste 6 milioane de euro pentru un proiect turistic in Satu Mare

EximBank a acordat companiei Solarex din Satu Mare un pachet de finantare ce depaseste 6 milioane de euro pentru derularea unui proiect de investitii care beneficiaza de finantare nerambursabila in cadrul POR 2007 - 2013 (REGIO), Axa prioritara 5 - Dezvoltare durabila si promovarea turismului.

Proiectul societatii vizeaza realizarea in municipiul Satu Mare a unui complex de servicii de turism si sanatate care va utiliza apa geotermala din zona.

Pentru derularea acestei investitii, societatea a incheiat un contract de finantare in valoare de circa 8,5 milioane de euro cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Vest, din care aproximativ 5,5 milioane de euro sunt fonduri nerambursabile.

EximBank ofera companiilor si autoritatilor publice care au proiecte finantate din fonduri structurale un pachet integrat de produse care cuprinde credite pentru cofinantare si prefinantare, precum si scrisori de intentie neangajante sau garantii.

De asemenea, banca ofera credite destinate prefinantarii nevoilor companiilor pentru acoperirea decalajului de timp care apare intre momentul platilor facute catre furnizori in cadrul proiectului si cel al incasarilor de la autoritatea de management. Acestea pot asigura tot pana la 100% valoarea finantarii europene obtinute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eximbank investitii Satu Mare, #bani Eximbank Satu Mare , #Informatii bancare