Vacante de lux la Perfect Tour, platite prin Credit Europe Bank

Luni, 13 Februarie 2012, ora 15:47
1934 citiri
Vacante de lux la Perfect Tour, platite prin Credit Europe Bank

Credit Europe Bank in parteneriat cu Perfect Tour a lansat un nou serviciu destinat posesorilor de carduri premium ale bancii care opteaza pentru vacante organizate de agentia de turism.

Detinatorii de CardAvantaj Gold si Platinum vor avea posibilitatea sa utilizeze bonusul acumulat in contul lor la o valoare tripla pentru calatoriile personale sau de afaceri la agentia de turism Perfect Tour.

Detaliile calatoriei sunt stabilite impreuna cu un agent al Departamentului VIP de la Perfect Tour prin intermediul liniei dedicate Bon Voyage - Luxury Line.

Plata se face din bonusul asociat contului de card, fondurile disponibile de acest tip fiind triplate de catre banca

In cazul in care valoarea majorata a bonusului nu acopera in intregime cheltuielile planificate, suma suplimentara va fi dedusa din limita de credit, care va fi returnata in 3 rate cu 0% dobanda.

In plus, Perfect Tour ofera detinatorilor de CardAvantaj Bon Voyage o gama completa de servicii de lux care includ hoteluri de 6*, 5* si 4*, consiliere in planificarea vacantei si asistenta 24/7 pe parcursul acesteia, indiferent de destinatie.

Programul "CardAvantaj Bon Voyage" poate fi folosit doar pentru pachetele de calatorie (cazare si transport sau numai cazare), nu si pentru biletele de avion achizitionate separat.

Rezervarile in cadrul Programului CardAvantaj Bon Voyage se pot face si in weekend-uri urmand ca tranzactiile sa se efectueze doar in timpul saptamanii (in timpul programului de lucru al bancii).

#Credit Europe Bank card, #parteneriat Credit Europe Perfect Tour, #bonusuri card Credit Europe , #Informatii bancare