BCR BpL acorda credite anticipate fara avans si dobanda fixa de 8% pe an

Marti, 08 Mai 2012, ora 14:14
1851 citiri
BCR BpL acorda credite anticipate fara avans si dobanda fixa de 8% pe an

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) acorda credite anticipate fara avans si dobanda fixa de 8% pe an, care la repartizarea contractului se transforma in credite locative cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an, pe toata perioada creditului.

Pe langa oferta de credite accesibile, in lei, cu dobanzi fixe pe toata perioada contractului, BCR BpL demareaza o campanie de informare privind solutiile de creditare care se potrivesc nevoilor locative urgente si care sustin in mod echilibrat si responsabil gestionarea resurselor financiare ale familiei.

"Marea majoritate a romanilor isi simt bugetul familiei afectat de criza economica si sunt mai retinuti in planificarea vacantelor, dar, in acelasi timp, peste 60% dintre acestia doresc sa isi renoveze locuinta si sa demareze proiectul de renovare cat mai repede. De aceea, am lansat campania - BCR BpL da start Vacantei de RenoVara! - pentru a oferi optiunea echilibrata si responsabila de a contracta un credit pentru renovarea locuintei si de a avea parte de vacanta de vara perfecta. Clientii care contracteaza un credit de la BCR BpL, in perioada 7 mai - 30 iunie a.c., pot castiga vacante la Poiana Brasov, Praga sau Barcelona", a declarat presedintele BCR Banca pentru Locuinte, Alexandru Ciobanu.

Avantajele creditelor anticipate in lei si avantajele acestora

Pentru clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele cat mai repede, BCR Banca pentru Locuinte ofera credite anticipate in lei, cu zero avans si cu o dobanda fixa de 8% pe an, pana la repartizarea contractului, cand acestea se vor transforma in credite locative in lei, cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales.

Creditele anticipate, la fel ca si celelalte produse de creditare ale BCR BpL, se acorda cu comision zero pentru analiza dosarului si clientii pot beneficia de perioada maxima de acordare de 14 ani (4 ani credit anticipat, continuat prin 10 ani credit locativ).

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantata de Stat si acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rand, siguranta depunerilor - acestea sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BCR BpL credite locuinte, #BCR BpL campanie creditare, #BCR BpL credite lei , #Oferte banci