Cauti finantare pentru afacerea ta? Cele mai atractive credite de investitii

Luni, 16 Iulie 2012, ora 08:19
3209 citiri
Cauti finantare pentru afacerea ta? Cele mai atractive credite de investitii

Creditele de investitii sunt cea mai buna alegere in cazul in care ai nevoie de bani pentru a-ti extinde afacerea. Astfel de linii de credit sunt concepute pentru a ajuta companiile sa-si achizitioneze flota auto, pentru renovarea sediilor sau pentru modernizarea productiei la standarde europene.

Iata care sunt cele mai atractive credite pentru investitii puse la dispozitia IMM-urilor:

La Alpha Bank, creditul de investitii este destinat achizitiei de echipamente. Linia de creditare este destinata companiilor mici si mijlocii care au minim 12 luni de activitate. In plus, pentru a primi creditul, este nevoie ca cifra de afaceri a acestor companii sa nu fi scazut cu mai mult de 20% de la infiintare.

Durata maxima de rambursare este de sapte ani, iar perioada de gratie de pana la trei luni. Pentru acest tip de credit, se aplica Robor la o luna plus o marja intre 4,5 si 6% si un comision de acordare de 1%.

Milennium Bank are in oferta un credit de investitii destinat IMM-urilor cu o durata maxima de rambursare de sapte ani. Pentru acest tip de credit, banca aplica un comision de acordare de 0,3% - 1% si ofera clientul o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Pentru obtinerea creditului, sunt necesare documentele juridice constitutive ale companiei, documentele financiare ale ultimilor doi ani de activitate incheiati, proiectii financiare si documente aferente garantiilor.

Banii pot fi folositi pentru achizitionarea de echipamente, masini, proprietati imobiliare, terenuri, vehicule, pentru constructia de cladiri; renovarea sau modernizarea capacitatilor de productie, alinierea productiei la normele europene.

La Banca Transilvania poti obtine un credit de pana la 100.000 de lei pentru investii pentru o perioada de pana la 60 de luni. Clientul are o perioada de gratie de la plata creditului de pana la trei luni, banii putand fi utilizati in achizitia de autoturisme, utilaje noi si second hand, renovari sau extinderi de imobile.

Pentru a putea obtine un credit de investitii de la banca Transilvania, este nevoie ca firma sa functioneze de minim 24 de luni si inregistreze profit de exploatare.

In plus, este necesar ca cifra de afaceri sa fie in crestere conform ultimului bilant contabil.Nu trebuie sa fi existat schimbari in structura actionarilor majoritari sau a administratorului societatii in ultimele 12 luni. Pentru a obtine creditul aveti nevoie, printre altele, de ultimul bilant contabil semestrial sau anual.

#credite companii investitii, #credite investitii firme, #obtiuni credite investitii , #Oferte banci