Garanti Bank Romania a avut un profit de 2 milioane de euro in primele noua luni

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 19:17
1674 citiri
Garanti Bank Romania a avut un profit de 2 milioane de euro in primele noua luni

Garanti Bank Romania a inregistrat in primele noua luni un profit de 4,759 milioane lire turcesti (2 milioane de euro), fata de o pierdere de 62,995 milioane lire turcesti (31,5 milioane euro) in aceesi perioada a anului trecut, potrivit unui raport al grupului.

Activele totale ale bancii se situau la finalul primelor noua luni la 3,47 miliarde lire turcesti (1,38 miliarde euro).

Potrivit raportului, Motoractive IFN a realizat un profit de 2.339.000 de lire turcesti (un milion de euro) in primele noua luni din 2011, fata de un profit de 4,377 milioane lire turcesti (2,19 milioane euro) in acelasi interval al anului trecut.

Totodata, Ralfi IFN a obtinut in primele noua luni un profit de 4,254 milioane lire turcesti, fata de un profit de 5,749 milioane lire turcesti in aceeasi perioada a anului trecut. Domenia Credit IFN a raportat in acelasi interval un profit de 3,423 milioane lire turcesti, fata de un profit de 3,263 milioane lire turcesti in primele noua luni ale anului trecut.

La finalul anului trecut, grupul Garanti a anuntat ca se extinde in Romania prin integrarea si schimbarea marcilor comerciale ale celor trei institutii financiare non-bancare (IFN) Motoractive, Ralfi si Domenia Credit, care au functionat anterior sub brandul GE Money.

Alaturi de Garanti Bank, cele trei IFN-uri formeaza grupul Garanti si isi desfasoara activitatea sub urmatoarele marci: Motoractive Leasing sub marca Garanti Leasing, Ralfi sub denumirea de Garanti Credite de Consum, iar Domenia este Garanti Credite Ipotecare.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank ofera servicii pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate.

Rezultatele prezentate de grup sunt conform standardului autoritatii turcesti de contabilitate pentru sistemul bancar - Banking Regulation and Supervision Agency (BRSA).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Garanti Bank profit, #profit Garanti Bank Romania , #Profit banci