Banca C.R. Firenze Romania deschide sase sucursale noi

Miercuri, 21 Februarie 2007, ora 08:59
1096 citiri

Banca C.R. Firenze Romania deschide sase sucursale noi, dintre care trei in Bucuresti si cate unul in Arad, Cluj-Napoca si Brasov, informeaza un comunicat al bancii.

Sucursalele din capitala se vor deschide in zonele Pantelimon, Militari si Baneasa.

Potrivit sursei citate, cele sase sucursale sunt destinate atat segmentului corporate, cat si celui retail, iar inaugurarea lor face parte din programul de dezvoltare teritoriala initiat de banca in 2006, odata cu preluarea Bancii Daewoo Romania.

La noile sucursale pot fi solicitate produse de creditare precum Special Casa si Firenze Casa - credite imobiliare pe 30 de ani, Auto Express - credit auto rambursabil in 10 ani, Preso - credit de nevoi persoanle pe 10 ani, fara girant si fara ipoteca, cu finantare de pana la 10.000 de euro, Magnum - credit de nevoi personale cu finantare de pana la 100.000 de euro, rambursabil in 25 de ani, cu ipoteca, precum si credite pentru finantarea capitalului de lucru si credite pentru investitii.

De asemenea, banca ofera produsele de economisire Depozitul Maxim si certificate de depozit in lei si euro, scrisori de garantie bancara si un serviciu de internet banking.

Banca C.R. Firenze Romania are ca actionar principal Banca C.R. Firenze SpA. Grupul Banca CR Firenze este prezent in regiunile din centrul si nordul Italiei, cu peste 550 de sucursale, centre corporate si private banking.


Bloombiz
(Sursa: Rompres)