Bank of Cyprus va demara opertiunile bancare in Bucuresti si alte doua mari orase

Miercuri, 21 Martie 2007, ora 15:29
764 citiri

Bank of Cyprus Group, cel mai mare grup financiar din Cipru, a demarat o strategie de expansiune a operatiunilor pe piata romaneasca incepand cu serviciile de leasing si foarte curand va demara operatiuni bancare in Bucuresti si alte doua mari orase din Romania, informeaza un comunicat al bancii cipriote.

Pe 14 martie 2007 a avut loc ceremonia de lansare a Cyprus Leasing Romania (IFN) pe piata romaneasca, in prezenta presedintelui Ciprului, Tassos Papadopoulos, a oficialitatilor guvernamentale si a reprezentantilor mediului de afaceri.

Cu aceasta ocazie, presedintele Consiliului de Administratie al Bank of Cyprus, Eleftherios Ioannou, a declarat ca experienta acumulata in cei opt ani de cand Bank of Cyprus Group este in Romania a pus bazele pentru succesul strategiei de extindere a activitatilor.

Primul pas a constat in demararea operatiunilor de leasing ce vor fi urmate lunile urmatoare de demararea de activitati bancare. 'Obiectivul nostru este sa avem o dezvoltare similara cu cea inregistrata de Bank of Cyprus in Grecia', a declarat Eleftherios Ioannou precizand ca pana la finele acestui an banca cipriota va avea sapte sucursale in Bucuresti si alte doua sucursale in alte doua mari orase din Romania.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)