Credit de contabil la Pro Credit Bank

Luni, 08 Octombrie 2007, ora 09:58
1033 citiri

Singura banca specializata pe finantarea microintreprinderilor este si una dintre putinele care acorda credite dedicate meseriilor liberale.

Contabilii autorizati pot apela la o solutie de finantare dedicata. ProCredit are in portofoliu Creditul pentru Contabili. Produsul poate fi accesat de catre experti contabili, contabili autorizati, societati comerciale avind un minimum de 3 luni de activitate. Banca nu solicita un nivel minim obligatoriu al cifrei de afaceri sau al profitului pe care persoana juridica respectiva sa il indeplineasca. "Creditul poate fi utilizat pentru cheltuieli curente (plata salariilor, a utilitatilor, plati catre bugetul statului etc.) achizitia de consumabile, obiecte de inventar, software de specialitate, achizitia de echipamente de birou si autovehicule, renovarea spatiilor, achizitia de noi spatii", ne-au spus reprezentantii bancii.

Perioada de acordare difera in functie de tipul creditului. Astfel, la creditul pentru finantarea nevoilor curente perioada de acordare este de 4 ani pentru sume pina la 40.000 de lei si 7 ani pentru sumele cuprinse intre 40.000 de lei si 150.000 de lei. Creditul pentru echipamente de birou si autovehicule are o perioada de acordare de 7 ani, iar creditul pentru achizitia de imobile - 15 ani. Banca solicita asigurari doar in cazul creditelor cu sume mai mari de 150.000 de lei garantate cu imobil.

Dobinda difera in functie de tipul produsului utilizat, de maturitatea acestuia, de garantiile pe care banca le solicita. La un credit de 10.000 de euro pentru achizitia de echipamente de birou si autoturisme acordat pe 84 de luni (perioada maxima de acordare) rata lunara este 194,7 euro. In afara unui comision de acordare nu mai exista alte costuri. Nu se solicita garantii imobiliare, nu se solicita avans si nici asigurari. Pot fi achizitionate echipamente sau autoturisme second hand.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=14608&art=36843&cHash=39487ed906>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.