Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Creditul rapid si scump, o solutie de avarie

Creditul rapid si scump, o solutie de avarie
Pentru a face rost de 1.000 de lei nu este neaparat nevoie sa apelati la un credit bancar. Nici macar nu este nevoie sa faceti copii dupa cartea de munca sau sa asteptati mai mult de 24 de ore. Este insa necesar sa va asumati costuri suplimentare de mai mult de 60% din valoarea imprumutata.

Provident Financial va da pina la 1.000 de lei, in prima faza, daca sinteti dispusi sa platiti timp de 39 de saptamini cite 43 de lei pe saptamina sau in total 1.677 de lei, adica echivalentul unei dobinzi de 67% la opt luni. Daca luati imprumutul pe 26 de saptamini, puteti contracta maximum 800 de lei si veti da inapoi 1.202 lei. Desi la prima vedere pare camatarie pe fata un astfel de imprumut, va poate salva in situatii-limita, precum scadenta la telefon sau intretinere. Asta daca nu aveti rude sau prieteni care sa va imprumute.

Contractarea unui astfel de imprumut presupune o cantitate minimala de documente, precum si reducerea la minimum a efortului cu deplasarea. Documentele necesare includ o factura la utilitati, copie dupa actul de identitate si o dovada a venitului obtinut (nu neaparat adeverinta de venit). Agentul de credit vine la locuinta fiecarui solicitant.

Oferta Provident nu este insa cea mai rapida. In tarile nordice se dezvolta in ultima vreme creditul prin SMS care, cine stie, va ajunge la un moment dat si in Romania. Acest serviciu functioneaza deja cu succes de anul trecut in Suedia, Finlanda si Estonia, iar de curind a fost introdus de compania finlandeza Ferratum si in Olanda, scriu cei de la BankingNews. Clientii pot sa imprumute 100, 200 sau 300 de euro pe o perioada de 15 zile doar prin trimiterea unui SMS care trebuie sa contina numele, data nasterii, contul bancar si adresa.

Continuarea in <a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=13689&art=35118&cHash=5125ef9f48>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1342 ori