Jaf de proportii: 10 kg de diamante au fost furate pe aeroportul din Bruxelles

Marti, 19 Februarie 2013, ora 08:45
1928 citiri
Jaf de proportii: 10 kg de diamante au fost furate pe aeroportul din Bruxelles

O furgoneta a companiei Brink's, care se ocupa de colectarea si transportul de valori, a fost atacata pe aeroportul din Bruxelles, chiar in momentul in care angajati ai companiei scoteau un container cu diamante ce urma sa fie depus intr-un avion cu destinatia Zurich (Elvetia), relateaza mass-media belgiene, preluate de Belga.

"Luni, in jurul orei locale 19:45, persoane necunoscute au patruns pe aeroport, la bordul a doua masini, fortand gardul de protectie", se afirma intr-o declaratie a serviciului de presa al aeroportului din Bruxelles.

In acel moment, angajati ai Brink's incarcau bijuterii intr-un avion ce urma sa se deplaseze la Zurich. "Hotii inarmati pana in dinti i-au atacat si au furat obiectele de valoare, fugind de la locul faptei", a specificat serviciul de presa amintit.

Conform primelor informatii, se pare ca au fost opt atacatori, la bordul a doua Audi A8. Ei au luat cu ei 10 kilograme de diamante, dar fara sa traga niciun foc de arma.

Jaful armat nu a perturbat activitatea aeroportului din Bruxelles. In prezent, parchetul belgian a deschis o ancheta, iar o echipa de anchetatori colecteaza probe la locul incidentului.

#jaf armat furt diamante, #Brink s diamante furate , #Stiri Banci