Procredit Bank deschide o Agentie la Iasi

Luni, 14 Mai 2007, ora 14:24
1085 citiri

ProCredit Bank a deschis, in 14 mai, o a doua locatie in Iasi, Agentia Iasi Podu Ros, care ofera o gama larga de servicii financiar - bancare ce se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Deschiderea celei de-a doua locatii la Iasi face parte din strategia de extindere pentru anul 2007, reteaua ProCredit Bank ajungand, in acest moment, la 33 de sucursale si agentii.

ProCredit Bank - Agentia Iasi Podu Ros ofera conturi curente, depozite la termen, depozite pentru pensionari, planuri de economisire, conturi de economii, doua tipuri de carduri de debit, respectiv VISA Electron si VISA Business Electron etc.

'Strategia pentru anul 2007 se concentreaza pe extinderea permanenta a retelei actuale de sucursale si agentii. Intentionam, de asemenea, sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si, in plus, sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja', a declarat Michael Kowalski, director general ProCredit Bank.

In operatiunile de creditare ProCredit Bank se concentreaza asupra microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii, precum si a unei relatii cu clientii de lunga durata.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutiile financiare internationale BERD, IFC (divizia de investitii a Grupului Bancii Mondiale), Commerzbank, DEG, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Bloombiz

(Sursa: Rompres)