Programul de Craciun si Revelion al bancilor

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 12:15
1718 citiri
Programul de Craciun si Revelion al bancilor
Programul bancilor de sarbatori

Majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise duminica si luni, 25 si 26 decembrie, precum si in 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor filiale din marile centre comerciale.

In schimb, pe 24 si 31 decembrie, majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul, relateaza Ziare.com.

BRD nu va lucra cu publicul in 25 si 26 decembrie 2011 si 1, 2 ianuarie, cu exceptia unitatilor situate in marile magazine, cele din mall-uri, din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax) si agentiile Bran si Poiana Brasov, care vor avea un program special.

Potrivit bancii, in ziua de 3 ianuarie 2012, declarata zi nebancara de catre Banca Nationala a Romaniei, unitatile BRD care vor avea program de lucru vor putea realiza toata gama de operatiuni bancare, cu exceptia operatiunilor interbancare in lei (in tara si strainatate), indiferent de instrumentul de plata, a platilor intrabancare efectuate prin intermediul instrumentelor de debit (file cec si bilete la ordin), precum si a decontarilor de titluri de stat.

Totodata, Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul in zilele de 25 si 26 decembrie.

Citeste continuarea pe Ziare.com

#program banci craciun, #program banci revelion, #program banci sarbatori, #banci romania , #Stiri Banci