Programul unitatilor bancare de 1 mai

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 17:20
1654 citiri
Programul unitatilor bancare de 1 mai

Unitatile bancare nu au program cu publicul marti, 1 mai, cu exceptia unor agentii din marile magazine, care urmeaza programul acestora.

Astfel, Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de marti, 1 mai.

Agentiile BRD - Groupe Societe Generale vor fi inchise de 1 mai, cu exceptia celor din marile magazine, unde programul va fi normal. Agentia de la Jollie Ville nu va avea program cu publicul, iar cea de la Carrefour Focsani va avea program intre 9 si 19. Totodata, programul agentiei din Poiana Brasov este cuprins intre 10 si 18, iar al celei de la Bran intre 9 si 17. In schimb, agentia de la Henri Coanda Visa Tax are program non-stop.

Ziua de 1 mai este nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru call center-ul bancii, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Agentiile bancii care functioneaza in magazinele Selgros vor fi deschise in 1 mai intre orele 8.00 si 20.00.

Si reprezentantii Alpha Bank Romania au anuntat ca unitatile bancii vor fi inchise de 1 mai, exceptie facand unitatile din centrele comerciale.

Majoritatea bancilor au anuntat ca vor avea un program normal luni, 30 aprilie, urmand ca marti, 1 mai, unitatile sa fie inchise, cu exceptia unor sucursale din marile centre comerciale.

#program banci 1 mai, #BCR BRD 1 mai, #Raiffeisen Bank 1 mai, #Alpha Bank 1 mai , #Stiri Banci